“Uvijek je pravo vrijeme da se uradi ono što je ispravno.”

Iako živimo u 21. stoljeću na ulogu i status žene u hrvatskom društvu još uvijek snažan utjecaj ima religija i tradicija odgoja „dobra žena=poslušna žena“. U obliku pisane formalnosti žene ostvaruju sva prava u društvu u kojem živimo, prešutno se inzistira na podjeli uloga. Današnja moderna žena, obrazovana, zaposlena, aktivna u društvu živi s velikim teretom odgovornosti. Ako tome dodamo i majčinstvo, brigu o kućanstvu i skladu u obitelji onda žena poprima epitet superjunakinje.

Upravo takve žene, koje mogu sve (ali zato što to žele, a ne zato što moraju) klijentice su Ana’s Sensual fitness studia. Sve što im treba je vrijeme i mjesto za punjenje baterija!

Plesala bi, kad me ne bi bilo strah i sram!

Što ako netko sazna da sam se usudila zaplesati na šipci?Ako ste samo na trenutak zastali i prepoznali se u ovoj rečenici vrijeme je za akciju! Vrijeme je za predah, vrijeme je za novi početak, vrijeme je za promjenu loših životnih navika. Vrijeme je da si poklonite nešto za sebe!

Možda ste se već okušale u raznim oblicima tjelovježbe, a nikako da pronađete onu idealnu. Nedostaje li vam volje i discipline da se sami pokrenete? Ana’s Sensual fitness moderan je oblik fitnessa koji je po mnogočemu drukčiji, neobičan i više od svega djelotvoran oblik rekreacije, stvoren za žene. Osim fizičke rekreacije on ženu transformira, te ona oslobođena vlastitih ograničenja stvara život iz svoje osobne snage.

Emocije straha i srama su vrlo ograničavajući. Emocija se ne treba bojati, niti se boriti s njima. Također, nije dobro niti bježati od njih, niti ih blokirati i potiskivati. Strah i sram treba nježno prigrliti, upoznati, a potom prihvatiti i otpustiti. Mnoge naše klijentice iskusile su da kada svoje strahove otpustimo, ostaje samo sloboda i lakoća postojanja.

Brand kojemu se vjeruje

Ana’s Sensual Fitness studio svojim dvanaestogodišnjim iskustvom održava visoki nivo usluge kroz rekreacijske programe, edukacije, te ostale usluge. Svjesni smo činjenice da današnja moderna žena ima vrlo malo slobodnog vremena i pažljivo bira na koji način će ga koristiti. Ako ga odluči provesti u našem studiju napravit ćemo sve što smo u mogućnosti da joj boravak učinimo ugodnim.

Osiguran je ambijent koji klijenticama pruža i više od kvalitetne socijalizacije i rekreacije. Od samih početaka misija je bila stvoriti brand koji je sinonim za sigurnost, povjerenje, kvalitetu i profesionalizam. Težnja je da klijentice kluba prepoznaju vrhunsku uslugu, sigurnost, poštenje, povjerenje, ali i fleksibilnost koju studio pruža.

Vrijednosti branda u najvećoj mjeri pridonose:

  • inovacije (novi autorski programi tjelovježbe)
  • diferencijacija (programi vježbanja s emocionalnom komponentom)
  • sposobnost kreiranja dodane vrijednosti (skup usluga koje studio pruža)
  • marketinške aktivnosti (promišljeno i učinkovito ulaganje u marketing)
  • visoka razina zadovoljstva klijentica i zadovoljstvo zaposlenika

Ako želite i same (ili u društvu vaših prijateljica) postati članice kluba sretnih žena, obratite nam se s povjerenjem.