Mnogi kažu kako je bilo koja vrsta tjelovježbe dobra, ali neke su metode učinkovitije od drugih. Ples oko šipke, Sensual Fitness, S Factor je svakako pri samom vrhu.

Prošlo je 12 godina otkako je ples oko šipke iz Los Angelesa stigao u Hrvatsku i već se dugo ne smatra egzotičnim i erotičnim plesom, nego ga može naučiti svaka žena! Ono na što mora biti sprema je činjenica da će se u svega par mjeseci transformirati u super ženu. Sensual Fitness budi uspavana ženska tijela i iz žene izvlači ono najbolje!

Svi su ludi za šipkom!Za promjenu je potrebno vrijeme

Program Ana’s Sensual Fitness-a je stručno planiran i programiran s kineziološkog aspekta, ali osnovni cilj mu je emocionalna metamorfoza žene koja se događa polagano kroz stupnjeve. Svaki stupanj ima svoj fokus koji vježbačice usvajaju korak po korak. Ponekad nije lako suočiti se s velikom količinom straha i srama, odbaciti predrasude i pogrešna uvjerenja. Na žalost, i u 21. stoljeću mnoge žene nisu za to spremne. Uz vodstvo stručnog kadra transformacija može biti nježna, ići postepeno ali to zahtijeva određeno vrijeme. Iako već nakon drugog stupnja žene osjećaju promjene, ipak je potrebno dulje vrijeme vježbanja Ana’s Sensual Fitness-a da bi se u potpunosti ostvario cilj – psihofizička metamorfoza žene. Emocionalna transformacija ne prestaje ni s godinama treniranja.

Kako Sensual Fitness djeluje na tijelo?

Svaka vježba Ana’s Sensual Fitness-a krije svoju tajnu, posjeduje snagu, ljepotu i ima svoju težinu. Savladavajući ih postepeno razvija se osjećaj samopouzdanja, vjere u vlastito tijelo i sposobnosti. To daje čar, motivaciju i poticaj za nastavak. Poznato je da plesom otkrivamo i otpuštamo emocije u nama. Za promjenu tijela i učinkovito mršavljenje potrebno je da žena osvijesti sebe i svoje tijelo i tada će biti spremna odbaciti ono što joj ne treba.

Buđenje emocionalnog bića žene

Poznato je da emocije imaju izravan učinak na to kako naša tijela rade. Tijelo pamti i pohranjuje sve one emocije koje nisu na adekvatan način izražene i oslobođene. Nakupljene i učahurene u tijelu oslabljuju imunološki sustav. Ples i slobodan pokret pomaže otpusti ih i tijelo se oslobađa višegodišnje emocionalne prtljage. Često pokretom uspijemo izraziti ono što riječima nismo mogle. Na taj način budi se uspavano emocionalno biće, žena upoznaje svoje tijelo i osjećaje poput ljepote, snage i slobode, kao nikada prije.

Emocije čine razliku – tajna je u osjećaju

Mnoge žene se pitaju u čemu je razlika između plesa na šipci, S factora i Ana’s Sensual Fitnessa.

Ana’s Sensual Fitness razlikuje se od svih ostalih rekreacija i inačica tjelovježbe koje uključuju ples na šipci po emocionalnoj transformaciji koju žena prolazi. Ostali benefiti vježbanja Ana’s Sensual Fitnessa:

  • Razvoj samoprihvaćanja, samopoštovanja i ljubavi prema sebi
  • Razvijanje osobne snage, fizičke i mentalne
  • Prepoznavanje i prihvaćanje vlastitih ograničenja i podsvjesnih programa uvjerenja
  • Konstantan emocionalni rast
  • Balansiranje tijela, uma i emocija