„Nikada nisi potpuno obučen bez osmijeha.“

Pokušavate li promijeniti previše stvari odjednom? Pozitivan odgovor na ovo pitanje često postane kamen spoticanja na putu osobne preobrazbe. Žene koje žele unijeti svježinu u svoju svakodnevicu odlučne su u tome da uspiju, da njihova promjena bude učinkovita. Svaka promjena traži ulaganje vremena i energije.

Za one koje ne znaju kojim putem krenuti i pomalo se boje iskoračiti iz vlastite zone sigurnosti evo nekoliko savjeta kojim putem možete krenuti ovog proljeća kako bi do ljeta zablistale!

Pozitivan pogled na promjenu

Ako postoji puno toga što biste u ovom trenutku voljeti promijeniti mudro je odrediti što je za vas prioritet. Nerealno je i nemotivirajuće postaviti si višestruke ciljeve. Također, promjena posla i životnog stila su velike životne odluke i svakako im treba pristupiti sa svom pažnjom i ozbiljnošću.

Krenite skromno ali konkretno, i tek s prvim ostvarenim rezultatima prelazite na sljedeću promjenu. Kada osjetite prve rezultate ispunit će vas zadovoljstvo i svaku iduću promjenu na koju se odvažite prigrlit ćete s još većom strašću.

Odluke o zdravlju trebale bi biti na samom vrhu prioriteta svake žene. Riješite se loših navika, pušenja, neuravnotežene prehrane koja opterećuje tijelo.

U svakom procesu promjene redovito se podsjećajte na to što ćete promjenom dobiti, postići i ostvariti, nemojte imati fokus na ono što gubite!

Probudite svoje tijelo

Proljeće u naše tijelo unosi novi val energije koji ćemo najbolje podržati i očuvati redovitom tjelovježbom.

ASF studio za žene nudi programe tjelovježbe prilagođene svakoj životnoj dobi žene.

Programi su prilagođeni različitim predznanjima i fizičkoj spremni – od nježne AM metode uz baletnu prečku, smirujućeg pilatesa, preko dinamične zumbe i do veličanstvenog plesa na šipci za najodvažnije.

Poznati su pozitivni učinci tjelovježbe na cjelokupan organizam. Pokretom se fizičko tijelo pročišćava od emocionalnog tereta a duh prolazi kroz mnoge pozitivne promjene.

Educirajte se!

Osim brige o tijelu podjednako je važno vratiti svježinu i umu. Odredite područje vlastitog interesa i proširite svoje znanje. Edukacija lomi ustaljene obrasce razmišljanja i ponašanja i otvara nove dimenzije.

Ulaganje u znanje jedini je način napretka i razvoja, kako u osobnom tako i u profesionalnom životu.

Osobnom edukacijom proširuje se svijest, stoga je pojedinac u mogućnosti širiti kapacitet vlastitog potencijala.

Zdrav i blistav osmijeh

Osmijeh je jezik koji razumiju sve kulture, od plemena do najrazvijenijih civilizacija. Vedar osmijeh pokazuje unutarnje zadovoljstvo i ispunjenost. Predškolska djeca se nasmiju čak do 400 puta dnevno! Smijanje ima nebrojeno pozitivnih učinaka na naše tijelo, umiruje, zabavlja, eliminira stres, popravlja raspoloženje i jača imunitet. Čuvajte se emocija koje narušavaju ljepotu vašeg osmijeha!

Za zdrav osmijeh potrebna je redovita dentalna higijena, čuvajte svoje zube i posjetite stomatologa. Zablistajte do ljeta uz najatraktivniji modni dodatak – vaš osmijeh!