Ana’s Sensual Fitness studio

Ana’s Sensual Fitness studio prostire se na prekrasno novo uređenih 220 kvadrata, na adresi Tomislavova ulica 11 u Zagrebu. Studio je specijaliziran za tjelovježbu žena, ali osim treninga on je oaza mira i jedinstveni klub za sve pripadnice nježnijeg spola.

Ugodan ambijent, topla, vesela i prijateljska atmosfera ljubaznog osoblja čine ga idealnim mjestom za vježbanje, druženje i uživanje. Naš fitness studio ima vlastiti parking, dvije dvorane i lounge prostor za druženje.

Ana’s Sensual Fitness studio

Ekskluzivan i jedinstven Ana’s Sensual Fitness studio objedinjuje rad na ženinom fizičkom, psihičkom, duhovnom i emotivnom biću i vodi brigu o vašem zdravlju.

Ana's Sensual Fitness Studio

Vježbajući s nama pomažemo Vam:

  • preoblikovati i učvrstiti muskulaturu tijela
  • povećati snagu, izdržljivost, gipkost tijela i razinu energije
  • poboljšati emocionalno stanje, ublažiti stres i umor, usporiti starenje
  • stvoriti nova poznanstva, prijateljstva i poslovne kontakte
  • povećati samopouzdanje i samosvijest

Ana's Sensual Fitness studio

Osim raznolike ponude fitness programa studio je jedinstveno mjesto za radionice, druženja, networking, zabavu, life coaching i humanitarne akcije, a sve s ciljem podizanja razine kvalitete života žena.

Ana's Sensual Fitness studio

Mnogo sam toga trenirala i svašta probala, od natjecateljskih sportova i turnira, preko plesnih skupina pa do rekreativnih skakanja po dvorani i korištenja raznih sprava. Ipak, u jednom sam se trenutku ulijenila i nije mi bilo zabavno više ni u grupi, a kamoli u teretani. Onda sam upoznala Anu. Imala sam odmak od šipke i lagani podsmijeh. Nije da sam danas akrobat na šipci, još je uvijek gledam ispod obrva, ali način na koji Ana radi, na koji vježbam s njom, kako se osjećam tijekom treninga i nakon njega te što upravo on čini mojem tijelu je poseban. Mrak, glasna glazba, ples i emocije. Sve ostalo radi samo. A sve ostale žene to moraju probati same. Ana, skidam kapu. Hvala ti!
Iva ŠulentićIva Šulentić
Ana’s Sensual Fitness jedini je oblik rekreacije u kojem sam se zadržala dugo. Svaki se trening penjem jednu stepenicu više i ulazim u novu dimenziju i savladavam nove izazove.
Marijana BatinićMarijana Batinić
Prva vježba Ana’s Sensual Fitnessa me kupila, a kad sam vidjela da je šipka rekvizit kojim se koristimo oborio me s nogu! Zanimljiviji je od bilo kojeg oblika fitnesa i osim što oblikuje moje tijelo i razgibava me, do maksimuma podiže moje samopouzdanje i osvještava moju senzualnost i erotičnost.
Spoj je zabave, teškog rada i neopisivog užitka!
Ana BegićAna Begić, glumica
Obožavam Ana’s Sensual Fitness i otkako sam otkrila ovaj način vježbanja osjećam se puno energičnije, ljepše se budim, ljepše spavam. On me čini samouvjerenijom i osvještava moje senzualno ja. Oblikuje moje tijelo i vraća me u formu na najzabavniji mogući način. Genijalan je!
Leona ParaminskiLeona Paraminski, glumica
Ja sam jedna od onih za koje vrijedi izreka – nikad nije kasno! Sa 44 godine upustila sam se u nepoznatu avanturu – počela vježbati kod Ane. Nisam znala što me čeka…Tada, prije nekoliko godina godine bila sam uspješna, poznata žena, brak, kćer, dinamičan posao, mnoštvo prijatelja, poznanika…a opet nešto je nedostajalo jer duboko u sebi ja sam bila nesigurna, isfrustrirana, s godinama koje ipak nose promjene i na tijelu i u duši.
Danas znam da je avantura koju sam si priuštila velika, prekrasna, neponovljiva, nezamjenjiva…početni strahovi, bolni mišići, masnice posvuda po tijelu – danas su prerasli u čisto zadovoljstvo. Priznajem, znalo je biti i jako teško, al bodrila me Ana i sve drage cure iz grupe, radovale su se skupa sa mnom svakom i najmanjem napretku. Danas me vježbe i ples oslobađaju svih nakupljenih stresova, sve obaveze lako odrađujem, samopouzdanje na vrhuncu, ja sam se promijenila iznutra i izvana, pronašla sam valjda onu svoju pravu ja, izvukla onu pravu ženu iz mene na površinu…i blistam, i svi to vide, i ništa im nije jasno, a ja uživam.
I vjerujte, nema ljepšeg osjećaja nego ujutro sjesti u auto, upaliti CD koji su mi Ana i Martina nasnimile i tako s osmijehom na licu odjuriti u novi dan…
Gordana SobolGordana Sobol
Muzika oduvijek igra jako veliku ulogu u mojem životu. Katkad mi se čini da bez nje ne bih mogla živjeti. Prije nekoliko godina sam otkrila i ples. Pritom ne mislim na disco čagu nego ono kad emocijom pomičeš granice svoga tijela, a tvoja omiljena pjesma dobiva novu dimenziju, kad otkrivaš u sebi osjećaje za koje nisi znao da postoje i upoznaješ polako svoj alter ego. Jednom rječju – sloboda. Za to je zaslužna Ana Kuhanec Brašnović sa svojim Ana’s Sensual Fitness-om u koji sam se zaljubila do te mjere da jedva čekam svaki novi sat.
Petra NižetićPetra Nižetić