Ana’s Sensual Fitness tim

Osim obiteljske atmosfere koju ASF tim njeguje u studiju snagu poslovanja Ana’s Sensual Fitnessa krije i specifičan način poslovanja što se odnosi na posebnu metodiku na treninzima, osobni pristup, razvijeno poslovanje, bogato iskustvo i komunikacija s ciljem ostvarivanja dugoročnog odnosa.

Ana’s Sensual Fitness tim

Stručan i profesionalan Ana’s Sensual Fitness tim vodi magistrica kineziologije i vlasnica studija Ana Kuhanec Brašnović koja je tjelovježbi pristupila na inovativan način i osmislila vlastitu metodu vježbanja. Ana’s Sensual tim stručno je vođen kako bi tjelovježba bila sigurna, učinkovita i zabavna.

Educirane i kvalificirane instruktorice se konstantno usavršavaju radi učvršćivanja standarda i konstantnog unapređenja kvalitete usluga koje studio pruža. Instruktorice s veseljem rade na tome da svakoj vježbačici pristupe na individualan način i profesionalnim savjetima omogućuju da svaki trening bude novo i jedinstveno iskustvo. Najvažnije od svega je što su sve članice instruktorskog tima zaljubljene u ples, uživaju u svom poslu i nesebično dijele svoju strast.

Još jedna posebnost koja ASF tim izdiže u sam vrh je činjenica da u sklopu studija djeluje ASF POLE EDUCATION CENTER u kojem se nude usluge edukacije u svrhu osposobljavanja instruktorica za ples na šipci.

Ana Kuhanec BrašnovićAna Kuhanec Brašnović

mag kineziologije, vlasnica Ana’s Sensual Fitness studia

“I moj se život promijenio, upoznala sam svoje drugo ja koje nisam ni poznavala, otkrila sam unutarnju ljepotu i snagu koju mi više nitko ne može oduzeti. Otkrila sam svoju senzualnost.”

Rođena 4. prosinca 1978. u Zagrebu. Maturirala u XI. Gimnaziji a potom upisala tadašnji Fakultet za fizičku kulturu, danas Kineziološki fakultet.

Diplomirala je 2011. godine na usmjerenju Osnovnih kinezioloških transformacija (aerobika i fitness).

Godine 2000. putuje u posjet Državnom sveučilištu Illinois gdje stiče prvo obrazovanje u području fitnessa i aerobike. Iste je godine u ljeto radila kao gymnastic director u sportskom kampu Ton -A- Wandah, Sjeverna Karolina.

Radno iskustvo: KŠR “Jarun” (1998.-2000.), (2002.-2005.), Aerobic centar “Mali princ” (2001.-2002.), Fitness centar “Cibona” (2003.-2005.), Studio za yogu, pilates, aerobic “Body Element” (2005.), Studio TT (2004.-2005.)

Instruktorica je aerobike i fitnessa, a 2004. postaje prezentericom knjige S Faktor – striptiz fitness za svaku ženu u Hrvatskoj, a deset mjeseci poslije putuje u Los Angeles na školovanje u Sheila Kelley’s S Factor studio.

S Faktor, kako kaže Ana, ujedinio je njezine dvije najveće ljubavi, fitness i ples te joj je pružio mogućnost da uz pomoć dugogodišnjeg trenerskog iskustva u aerobici i fitnessu te znanju stečenom na studiju Kineziologije kreira novi oblik vježbanja pod imenom Ana’s Sensual Fitness i time ostvari ono o čemu je oduvijek sanjala. Smatra da je spoj fitnessa i plesa, vježbanje i zadovoljstvo istodobno, san svake žene.

Učiteljica je skijanja, i nekoliko je godina radila kao voditeljica u Klubu ritmičke gimnastike “Leda”. Strastveno obožava putovanja pa tako dugi niz godina nekoliko mjeseci na godinu provodi u Španjolskoj usavršavajući znanje španjolskog jezika. Aktivno govori i engleski i talijanski jezik.

U lipnju 2011. godine Ana odlazi na edukaciju u Miami (USA) gdje usavršava svoja znanja te u Hrvatsku dovodi novitete svjetske fitness scene.

Nakon edukacije Ballet Bar metode u Miamiu, lansira potpuno novu metodu vježbanja – Am metodu koju ujedno i modificira za trudnice.

2013. godine kao vanjski suradnik prezentira emotivni pristup vježbanju i rekreaciji na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

2015. godine u suradnji s magistrom psihologije Hrvojem Malekovićem, Ana je uspješno spojila kineziologiju i psihologiju. Osmislili su jedinstvenu tehniku Body Empathy koja kombinira posebno osmišljene plesne vježbe i psihološke radionice.

Već dugi niz godina usavršava vlastite programe vježbanja: Ana’s Sensual Fitness, AM metodu, AM metodu za trudnice, a u njih je utkala ideologiju emocionalnog doživljavanja vježbi i glazbe.

Ana danas osim svojih metoda vodi i instruktorsku školu. Svoje klijentice djevojke, žene i majke upoznaje s ljepotama vlastitih metoda vježbanja i ustrajno pomiče granice rekreativne tjelovježbe.

Danas je vlasnica Ana’s Sensual Fitness studia, vodi instruktorsku školu i svoje klijentice djevojke, žene i majke upoznaje sa ljepotom ovog pokreta i svime što on u ženin život donosi.

Ana's Sensual Fitness – NEW Promo

style_type=”none” top_margin=”10px” bottom_margin=”10px” sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” class=”” id=”” /]

S Factor

Body Empathy