Ana’s Sensual Fitness dodatna ponuda

Osim mnogobrojnih programa treninga, Ana’s Sensual Fitness organizira i dodatne aktivnosti.

Dodatna ponuda

Osim mnogobrojnih programa treninga, Ana’s Sensual Fitness organizira i dodatne aktivnosti.

ASF Retreat  – iz redovnih druženja i dugogodišnjeg funkcioniranja fitnessa kao kluba nastala je ideja o organiziranju Ana’s Sensual Retreata kao dodatni odmak od svakodnevice. Radi se isključivo o ženskom vikendu koji kombinira odmor i ekskluzivan sadržaj te puno pozitivne ženske energije, druženja i novih prijateljstava.

PLESNE RADIONICEciklusi plesnih radionica tematskog karaktera koje se održavaju nekoliko puta godišnje s ciljem produbljivanja i upoznavanja novih emocija u plesu, istraživanja novih pokreta i oslobađanja kreativnosti.

EDUKATIVNE RADIONICE – u sklopu Ana’s Sensual Fitnessa nekoliko puta godišnje održavaju se edukativne interaktivne radionice koje pružaju  mogućnost cjelovitog rada na sebi  kako bi ženama pomogli da jačaju pozitivnu sliku o sebi, povećaju samopouzdanje i ostvaruju vlastiti potencijal.

DJEVOJAČKE ZABAVE – proslava djevojačke večeri  po posebno osmišljenom programu ostat će vam u sjećanju zauvijek. ASF djevojačka večer je potpuno drugačija zabava u kojoj se simbolički opraštate od svog mladenačkog života. U 90 minuta treninga, posebno prilagođenog za zabavu najboljih prijateljica otkrit ćete tajnu kako se dobro osjećati i zabaviti, a istovremeno raditi na sebi. Savladat ćete osnovne elemente na šipci, probati kakav je osjećaj hodati u cipelama na 12 cm visoku potpeticu te sve skupa začiniti trikovima plesa u krilu koji će definitvno oduševiti vašu mladenku i pripremiti je za prvu bračnu noć. Dopustite da vam ta večer bude nezaboravna!

PROSLAVE ROĐENDANA plesni  trening u kombinaciji sa super atmosferom ispunjen senzualnim pokretima bit će nevjerojatan začin vašem danu. Proslava rođendana u Ana’s Sensual Fitness studiju je originalna i zabavna proslava u društvu najdražih prijateljica. Torta, šampanjac, plesne cipelice i otkrivanje tajni plesa na šipci. Garantiramo dobar provod, ispunjenu i potpuno drugačiju „žensku“ zabavu.

VIP TRENINGprivatni sat namijenjen je svim ženama koje svoje putovanje i vježbanje Ana’s Sensual Fitnessa žele upotpuniti i radom jedan na jedan. Jednako tako vole ga i žene koje nisu u mogućnosti pridružiti se grupnom vježbanju u ciklusu zbog pretrpanog rasporeda ili čestih putovanja. Uživajte i Vi u potpuno individualnom pristupu koji je fleksibilan, dinamičan i prilagođen upravo Vama!

TEAM BUILDINGželite li nagraditi ženski dio svoje tvrtke? Razmišljate o team buildingu za svoje djelatnice? Imamo pravo rješenje za vas – Ana’s Sensual Fitness Team Building!

SERIJAL DVD-a „SENZUALNA I U FORMI“ – Ana’s Sensual Fitness studio izdao je serijal od 3 DVD-a za mogućnost vježbanja kod kuće. Probudite senzualnost i oblikujte svoje tijelo!

Ana's Sensual Fitness – NEW Promo