Djevojačke zabave

Proslava djevojačke večeri  po posebno osmišljenom programu ostat će vam u sjećanju zauvijek!

Djevojačke zabave

ASF djevojačka večer je potpuno drugačija zabava u kojoj se simbolički opraštate od svog mladenačkog života. U 90 minuta treninga, posebno prilagođenog za djevojačke zabave najboljih prijateljica, otkrit ćete tajnu kako se dobro osjećati i zabaviti, a istovremeno raditi na sebi. Savladat ćete osnovne elemente na šipci, probati kakav je osjećaj hodati u cipelama na 12 cm visoku potpeticu te sve skupa začiniti trikovima plesa u krilu koji će definitvno oduševiti vašu mladenku i pripremiti je za prvu bračnu noć. Dopustite da vam ta večer bude nezaboravna!

Djevojačke zabave

Po dogovoru s ASF timom  izaberite paket koji najbolje odgovora vašim željama. Za vas smo osigurali i atraktivan termin, subotom navečer od 20h pa nadalje.

PAKET 1

  • 90 minutni “djevojačka zabava” trening
  • Šampanjac za opuštanje nakon treninga

PAKET 2

  • 90 minutni “djevojačka zabava” trening
  • Šampanjac za opuštanje nakon treninga
  • Torta
  • Poklon paket za mladenku/slavljenicu

Po vašoj želji možemo angažirati našeg profesionalnog fotografa koji će obilježiti ovu ludu večer i sve pretočiti u prekrasnu foto priču koju ćete dugo pamtiti.

SENSUAL MLADENKA

Za sve mladenke koje je susret s plesom na djevojačkoj zabavi potpuno opčinio, postoji mogućnost dogovora za dodatni privatni sat namijenjen mladenkama koje žele naučiti skrivene trikove plesa u krilu i time iznenaditi svog muškarca prvu bračnu noć. Odvažite se i uživajte u potpuno individualnom pristupu koji je prilagođen upravo vama te naučite neke trikove koji će vam svakako dobro doći u budućem bračnom životu.

Želiš originalnu i nezaboravnu djevojačku zabavu? Javi se!

Imate pitanja? Javite nam se!

  • Kontaktirajte nas