Plesne radionice

Ciklusi plesnih radionica tematskog karaktera koje se održavaju nekoliko puta godišnje s ciljem produbljivanja i upoznavanja novih emocija u plesu, istraživanja novih pokreta i oslobađanja kreativnosti.

Plesne radionice

LATIN POLE

Novitet u Ana’s Sensual Fitness studiju su Latin Pole plesne radionice koje objedinjuju latino ritam i energiju latino američkih plesova s elementima na šipci. Program su osmislile Marina Šimunović, instruktorica Ana’s Sensual fitnessa i Ana Herceg, višestruka državna prvakinja u standardnim i latino-američkim plesovima. Trening se sastoji od workouta koji je obogaćen cijelim nizom novih pokreta s glazbenom podlogom latino ritma i uvježbavanja plesne koreografije s fokusom na latino američki ples kombiniran  s elementima na šipci. Vježbanje je zabavno, a dodatnu dimenziju treningu daje poseban outfit: haljine, marame, resice, volani, crvena boja ili bilo što zavodljivo s latino štihom!

Radionica traje dva sata (120 min).

Latin Pole ciklus obuhvaća sljedeće skupine plesnih radionica:

RUMBA FEVER –  Na radionici upoznajete značenje glazbe i emocija u plesu i osvješćujete osjećaj nježnost, zavodljivost i senzualnost. Zaplešite rumbu…taj ples ljubavi…na naš SENZUALAN način!

TANGO PASSION – Možete li zamisliti kako senzualan pokret izgleda tajanstveno i zavodljivo u kombinaciji s energijom i dramatikom tango glazbe? Na radionici se prepustite temperamentu tanga i uživajte u zabavnom, energičnom i strastvenom treningu. Zaplešite tango…upoznajte tajanstvenost i strast… na naš SENZUALAN način!

VIVA EL PASODOBLE – Plesna radionica s novim izazovima koja potiče hrabrost, samokontrolu i odvažnost u napetoj igri između toreadora i crvenog plašta. Pasodoble glazbi nemoguće je odoljeti – ona je energična, impulzivna, dostojanstvena, poletna!  Zaplešite paso doble…upoznajte hrabru odlučnost… na naš SENZUALAN način!

VERTICAL EXPRESSION

VERTICAL EXPRESSION je niz Ana’s Sensual fitness radionica koji objedinjuju vježbanje, plesanje i druženje sa šipkom. Savršena prilika za učenje novih elemenata i pomicanje granica snage i fleksibilnosti.

Vertical expression ciklus obuhvaća sljedeće skupine plesnih radionica:

ADVANCED COMBO POLE WORKSHOP na kojoj se upoznajete s raznim kombinacijama naprednijih combo elemenata. Savladavanjem novih elemenata i usavršavanjem kombinacija već naučenih udahnut ćete novo ruho vlastitom plesnom izričaju.

Radionica traje sat i pol (90 min).

CHAIRMOTION

CHAIRMOTION je plesna radionica na kojoj se plesna koreografija izvodi i uvježbava uz pomoć stolice. Radionica je prije svega zabavna i odličan izvor nove plesne inspiracije. Fizički zahtjevna radionica, zbog balansiranja sa stolicom nudi nevjerojatno plesno iskustvo u kojem produbljujemo ženstvenost na potpuno drugačiji način.

Radionica traje sat i pol (90 min).

Nisi sigurna je li ovo za tebe? Prijavi se i dođi na besplatan trening!

Pridružite nam se

  • Pridruži nam se na besplatnom treningu

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.