Serijal DVD-a “SENZUALNA I U FORMI”

Ana’s Sensual Fitness studio izdao je serijal DVD-a za mogućnost vježbanja kod kuće. Probudite senzualnost i oblikujte svoje tijelo!

Serijal DVD-a “SENZUALNA I U FORMI”

Ana’s Sensual Fitness je revolucionarna metoda rekreativnog vježbanja koja učvršćuje tijelo i potiče senzualnost. Prilagođena je isključivo ženama i osmišljena na način da se izazovi savladavaju postepeno kroz stupnjeve, korak po korak. ASF je plesni fitness koji kombinira jogu, pilates i ples na šipci. Njegova posebnost je objedinjavanje ženinog emocionalnog, psihičkog, fizičkog i duhovnog bića.

Serijal DVD-a “SENZUALNA I U FORMI”

Vježbe bude žensku senzualnost, poboljšavaju držanje i formiraju skladnu muskulaturu. Plešući oko šipke žensko tijelo izgleda besprijekorno, a kretnje postaju lepršavije.

  • Na prvom DVD-u očekuju vas vježbe za početnice, te vrlo zanimljiv bonus “Ples u krilu” .
  • Na drugom DVD-u vježbajte intenzivnije i zahtjevnije elemente, te uživajte u bonusu “Hodajte i plešite u cipelama na visoku potpeticu”.
  • Treći DVD je prava poslastica i izazov za one najupornije i najiskusnije. On vas upoznaje s novim, naprednijim i zahtjevnijim vježbama na podu i šipci, a u bonusu naučite seksi tehniku svlačenja.

Cijena kompleta od 3 DVD-a: 150,00 kn

Ukoliko niste uspjeli doći do svog primjerka DVD-a ili ga želite pokloniti nekome, možete naručiti i sve informacije dobiti na broj telefona 098 424 944 ili mailom na info@ana-sensual.hr

Imate pitanja? Javite nam se!

  • Kontaktirajte nas