.
.
.

Ana’s Sensual Fitness druženja

OPEN DAY –  Open day je tradicionalno proljetno druženje u studiju. U voćnjaku ispred studija upijaju se prve zrake sunca i degustiraju prirodni sokovi. Treninzi u dvije dvorane omogućuju novim članicama demonstraciju programa na intro satu, a postojećim članicama pružaju mogućnost isprobavanja drugih programa koje nudi ASF studio. Prekrasan proljetni dan stvoren za zabavu, ples i druženje.

BOŽIĆNI PARTY – ASF studio svake godine poklanja najljepši božićni poklon svojim članicama – tematski Božićni party, vrhunski tulum do jutra, prepun plesa i pozitivne ženske energije. Svake godine obogaćen je novim sadržajima: izbor za Miss Santa baby, Tombola, Senzualne karaoke i zanimljiva iznenađenja. ASF Božićni party je genijalna, plesna i opuštena zabava koja se s nestrpljenjem iščekuje cijelu godinu!

BEZ STRESA S PUNO PLESA – Treninzi u dvije dvorane s demonstracijom plesa instruktorica, prepune dvorane i uzavrela atmosfera stvoreni su za druženje, zabavu i opuštanje. Svatko je slobodan povesti svoju prijateljicu i pozvati ju da krene u plesnu avanturu života.

DAN ŽENA – Povodom Dana žena ASF poklanja besplatno druženje u studiju uz zdravi snack, koktele, šminkanje. Dan rezerviran samo za žene koji mami osmijeh na lice. Dan prepun zabave, druženja, uživanja i  proslave ženstvenosti na najljepši mogući način – plesom!