Bez stresa s puno plesa – 01.10.2016.

Drage naše sadašnje i buduće članice,

Gotovo je mjesec dana prošlo od početka sezone te vam se ovom prilikom zahvaljujemo što ste nam i ove godine dale povjerenje da brinemo o vama i vašem zdravlju.

Ana’s Sensual fitness studio je prije svega kineziološki studio i naša osnovna zadaća je da brinemo da vaša tjelovježba bude sigurna, zdrava, učinkovita te prilagođena vašim potrebama.

Zbog emocionalne komponente koju smo utkale u naše najpopularnije programe volimo reći da osim o vašem tijelu, brinemo i o vašim osmijesima!

Najljepši poklon koji nam dajete i koji nam je konstantna inspiracija je upravo vaš osjećaj sreće i zadovoljstva koji ponesete kući nakon naših treninga.

Zbog toga vas želimo pozvati na naš treći po redu vikend plesnog druženja “Bez stresa s puno plesa” koji će se održati u subotu,01.10. u našem studiju, Tomislavova 11.

Pobrinuti ćemo se da subotu provedete u opuštenoj atmosferi našeg studija uz druženje s instruktoricama i poneseste kući ispunjavajući osjećaj.

Želimo vam puno zabave i uživanja u plesnim programima koje imate prilike probati: Ana’s Sensual fitness trening ili Zumba trening.

Također, pripremile smo i INTRO trening (pokazni sat) namijenjen svim ženama koje se po prvi puta susreću s ovom metodom vježbanja.

Budite slobodne povesti svoje prijateljice na druženje te ih zajedno sa nama upoznajte s posebnostima ove uistinu posebne metode vježbanja.

Raspored treninga:

* Intro sat 14 sati

* ASF niži stupnjevi 16 sati

* ASF visoki stupnjevi 16 sati

* Zumba 18 sati

Ako imate prijateljicu, kolegicu, susjedu kojoj biste rado nešto poklonile neka to bude upravo naš intro sat.

Dovedite ju na druženje “Bez stresa s puno plesa”, a na pokaznom satu će im naše instruktorice ispričati našu plesnu priču. Neka upoznaju zaraznu energiju zumbe ili čaroban svijet Sensuala.

Za sve programe potrebno je prijaviti se unaprijed na info@ana-sensual.hr jer je ograničen broj mjesta.

“Bez stresa s puno plesa” je savršena prilika da probate neke od programa vježbanja koji možda nisu vaš prvi izbor, ali želimo vas ohrabriti upravo na taj korak.

Po završetku svih treninga nastavljamo se družiti u studiju s vama i vašim prijateljicama po našem dobrom starom običaju.

Veselimo se proslaviti s vama dan “Bez stresa s puno plesa”!

Vaš ASF team

2016-09-27T19:29:28+00:00