Ana’s Sensual Fitness partnerstva

Ana’s  Sensual Fitness studio ove godine slavi jubilarni deseti rođendan.

Tijekom deset godina mnogo toga se promijenilo, ali osnovna filozofija je ostala ista – profesionalna tjelovježba za žene koja spaja srce, dušu i tijelo.

Ana’s Sensual Fitness partnerstva

 ASF studio kontinuirano širi i usavršava svoju ponudu s ciljem postizanja i očuvanja fizičkog, mentalnog i duhovnog zdravlja žena te s tom namjerom ostvaruje partnerstva.

SPORT EDUCA – u želji da našim članicama ponudimo rekreaciju za najmlađe ostvarili smo partnerstvo sa društvom Sport Educa. Djeca već od navršenih 18 mjeseci pa sve do 14. godine mogu vježbati pod stručnim vodstvom programe odobrene od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

TOWER FITNESS  – partnerstvo s Tower fitness centrom omogućilo je novu lokaciju Ana’s Sensual fitness programa u centru Zagreba.

BODY EMPATHY –  je tehnika koja na prirodan način poboljšava tjelesno, emocionalno, psihološko i socijalno funkcioniranje. Sastoji se od niza radionica na kojima učimo o sebi, kako doprijeti do svih kutova naše osobnosti, osloboditi emocije i maksimalno izoštriti svoju tjelesnu empatiju. Spoj je posebno osmišljenih plesnih vježbi i individualnih psiholoških tretmana. Radionice se održavaju na ASF studiu, na adresi Tomislavova 11.

Ana's Sensual Fitness – NEW Promo