Pole Dance Fitness Edu Center

Želiš postati instruktorica plesa na šipci?

Ako voliš ples i rekreaciju i želiš svoje genijalno iskustvo i vještinu prenositi na ostale djevojke i žene ova edukacija je izazov za tebe!

Pole Dance Fitness Edu Center

Pole Dance Fitness edukacija je namijenjena svim zainteresiranim ženama početnicama koje žele stručnom edukacijom usvojiti osnovna i napredna obrazovanja iz tehnika vježbanja na šipci ili ženama koje žele stručnom edukacijom i kineziološkim pristupom nadograditi svoje dosadašnje iskustvo vježbanja na šipci te steći potrebna znanja u radu s rekreativcima.

Zašto ASF Pole Dance Fitness Edu Center?

Ana’s Sensual Fitness studio osim modernog oblika rekreacijskog i  plesnog fitnessa nudi i usluge edukacije u svrhu osposobljavanja instruktorica za ples na šipci (pole dance). Ana Kuhanec Brašnović već je cijelo desetljeće prva i jedina instruktorica S Factora u Europi koja je u cijelu priču plesa oko šipke ukombinirala emotivni pristup vježbanju i svoje stručno znanje stečeno na Kineziološkom fakultetu i brandirala vlastiti program vježbanja ASF.

Danas ima vrhunski tim trenerica koje se kontinuirano stručno usavršavaju radi učvršćivanja standarda i konstantnog unaprjeđenja kvalitete usluga koje studio pruža.

Programima osposobljavanja mogu pristupiti sve djevojke koje:

 • Imaju više od 18 godina
 • Vole ples i rado dijele vlastita iskustva
 • Dobrog su zdravlja
 • Imaju fizičke predispozicije za sportsku rekreaciju
 • Imaju ambicije za instruktorski posao

ASF Pole Dance Education Center nudi dva oblika edukacije:

Pole Dance Fitness Education

Stručno vođene edukacije za usvajanje osnovnih i naprednih obrazovanja iz tehnika vježbanja na šipci i stjecanje potrebnog znanja u radu s rekreativcima.

Edukacije se provode kroz navedene stupnjeve:

 • Beginner
 • Intermediate
 • Advanced
 • Professional

Edukacije se provode nekoliko puta godišnje u terminima po dogovoru, uglavnom vikendom.

ASF franšiza

Franšizno poslovanje naše tvrtke temeljeno je na kvalitetnom partnerskom odnosu s kupcima franšize, kao i dugoročnoj suradnji koja se očituje u brojnim pogodnostima koje kupci ostvaruju.

 • Edukacija instruktora
 • Edukacija koordinatora
 • Pravo korištenja imena, loga i svih pripadajućih promo materijala u skladu s Ugovorom
 • Ravnopravno prikazivanje i link na službenim web stranicama
 • Radionice
 • Kontrola kvalitete vođenja treninga i konstantno unapređenje treninga i poslovanja
 • Marketinšku podršku i savjetovanje u promociji branda na svakoj novoj lokaciji

Širenje Ana’s Sensuala i izvan Zagreba potvrda je njegove kvalitete, koja se održava na zavidnoj razini bez obzira na lokaciju. Sve instruktorice odabrane su i educirane od kreatorice same kako bi svoju strast i ljubav prema ovom posebnom načinu vježbanja mogle prenositi na druge održavajući svaki trening na zavidnoj razini kvalitete i profesionalnosti.

Zašto Ana’s Sensual Fitness franšiza?

Kroz godine poslovanja Ana’s Sensual Fitness postao je prepoznatljiv brand, kako u profesionalnim krugovima, tako i među rekreativcima. Zahvaljujući revolucionarnom načinu vježbanja u vrijeme kada je šipka kao rekvizit bila nepoznata, Ana Kuhanec Brašnović postala je ime sinonim za ovakav način vježbanja. Nakon stvaranja branda  interes javnosti se pojačava, a pozitivan imidž potvrđuje kvalitetom izobrazbe svakog novog instruktora, kao i svakog novog studija koji u ponudi ima program Ana’s Sensual Fitness.

Individualni pristup svakom segmentu posla redovito potvrđuje i prisutnost Ane Kuhanec Brašnović, kao kreatorice Ana’s Sensual Fitnessa i temeljne osobe na kojoj počiva ovaj brand i njeno osobno sudjelovanje u razvoju poslovanja – osobito u edukaciji instruktora, kao i promociji svakog novog studija.

Mnogo sam toga trenirala i svašta probala, od natjecateljskih sportova i turnira, preko plesnih skupina pa do rekreativnih skakanja po dvorani i korištenja raznih sprava. Ipak, u jednom sam se trenutku ulijenila i nije mi bilo zabavno više ni u grupi, a kamoli u teretani. Onda sam upoznala Anu. Imala sam odmak od šipke i lagani podsmijeh. Nije da sam danas akrobat na šipci, još je uvijek gledam ispod obrva, ali način na koji Ana radi, na koji vježbam s njom, kako se osjećam tijekom treninga i nakon njega te što upravo on čini mojem tijelu je poseban. Mrak, glasna glazba, ples i emocije. Sve ostalo radi samo. A sve ostale žene to moraju probati same. Ana, skidam kapu. Hvala ti!
Iva ŠulentićIva Šulentić
Ana’s Sensual Fitness jedini je oblik rekreacije u kojem sam se zadržala dugo. Svaki se trening penjem jednu stepenicu više i ulazim u novu dimenziju i savladavam nove izazove.
Marijana BatinićMarijana Batinić
Prva vježba Ana’s Sensual Fitnessa me kupila, a kad sam vidjela da je šipka rekvizit kojim se koristimo oborio me s nogu! Zanimljiviji je od bilo kojeg oblika fitnesa i osim što oblikuje moje tijelo i razgibava me, do maksimuma podiže moje samopouzdanje i osvještava moju senzualnost i erotičnost.
Spoj je zabave, teškog rada i neopisivog užitka!
Ana BegićAna Begić, glumica
Obožavam Ana’s Sensual Fitness i otkako sam otkrila ovaj način vježbanja osjećam se puno energičnije, ljepše se budim, ljepše spavam. On me čini samouvjerenijom i osvještava moje senzualno ja. Oblikuje moje tijelo i vraća me u formu na najzabavniji mogući način. Genijalan je!
Leona ParaminskiLeona Paraminski, glumica

Ja sam jedna od onih za koje vrijedi izreka – nikad nije kasno! Sa 44 godine upustila sam se u nepoznatu avanturu – počela vježbati kod Ane. Nisam znala što me čeka…Tada, prije nekoliko godina godine bila sam uspješna, poznata žena, brak, kćer, dinamičan posao, mnoštvo prijatelja, poznanika…a opet nešto je nedostajalo jer duboko u sebi ja sam bila nesigurna, isfrustrirana, s godinama koje ipak nose promjene i na tijelu i u duši.
Danas znam da je avantura koju sam si priuštila velika, prekrasna, neponovljiva, nezamjenjiva…i vjerujte, nema ljepšeg osjećaja nego ujutro sjesti u auto, upaliti CD koji su mi Ana i Martina nasnimile i tako s osmijehom na licu odjuriti u novi dan…

Gordana SobolGordana Sobol
Muzika oduvijek igra jako veliku ulogu u mojem životu. Katkad mi se čini da bez nje ne bih mogla živjeti. Prije nekoliko godina sam otkrila i ples. Pritom ne mislim na disco čagu nego ono kad emocijom pomičeš granice svoga tijela, a tvoja omiljena pjesma dobiva novu dimenziju, kad otkrivaš u sebi osjećaje za koje nisi znao da postoje i upoznaješ polako svoj alter ego. Jednom rječju – sloboda. Za to je zaslužna Ana Kuhanec Brašnović sa svojim Ana’s Sensual Fitness-om u koji sam se zaljubila do te mjere da jedva čekam svaki novi sat.
Petra NižetićPetra Nižetić

Ana's Sensual Fitness – NEW Promo

Imate pitanja? Javite nam se!

 • Kontaktirajte nas

S Factor

Podijeli na Facebooku